Pořadí hráčů: Kyra

Začala sama od sebe rozevírat více svůj klín, čímž se mi nejen otevřela, ale celé tělo sjelo o pár centimetrů níže. Jeskyňka byla už na dosah jazyka.

Přejela jsem jí pysky špičkou jazyka, jen takový náznak a pozorovala, co to s Katkou udělá. Vzdychla. Na nic jsem už nečekala a zabořila se obličejem do Katky. Ona si pohrávala s prsy a se zavřenýma očima vydávala zvuky vzrušení.

Chvění, které procházelo Katčiným tělem, začalo procházet i mým tělem. Naše spojení bralo na intenzitě, stejně tak moje dobývání Katčiny prcinky. Na jazyku se její chuť zintenzivnila, jak začalo vzrušení sílit a stejně tak sílil proud milostného nektaru rodící se v útrobách Katky.

Hladila jsem jí po stehnech a pomáhala si prsty odhrnout pysky a zlepšit si tak přístup jazykem.

Ani jsem si neuvědomila, že se mi samovolně moje pravá ruka přesunula níže. Já na sobě stále kalhotky měla, ale to byl ten nejmenší problém. Ruka se provlékla pod látkou a začala jsem si dráždit svojí prcinku, zatímco jsem se nepřestávala věnovat i té Katčiny.

Katka mě odtrhla. Slina smíšená s Katčiným nektarem visela mezi mými rty a její prcinkou jako pavučina. Maličko se povytáhla a dosedla na kuchyňskou desku, rukama se zapřela a prdelku posunula někam do půlky, takže se mohla opřít zády o stěnu.

Vstala jsem. Měla nohy roztažené, tak jsem se nad ní nahnula a políbila jí. Odtrhla se, smyslně se olízla rty a lehce se do spodního kousla.

"Chutnám výborně," řekla se zavřenýma očima.

Políbila jsem jí na bříšku. Tím jsem jí dala signál, že hodlám pokračovat. Reagovala zdvyhnutím nohou, aby si chodidla položila na desku. V téhle pozici se široce otevřela.

Vystrčila jsem jazyk a přejela s ním od hráze, oddělující vchod do zadečku a prcinku, přes celou délku prcinky. Objala jsem rukama její stehna, prsty rozhrnovala pysky a dráždila jí poštěváček.

Vracela jsem se i níže, aby mi neutkl nektar, který se z prcinky valil. Přejížděla jsem po celé délce. Katka vzdychala stále rychleji a rychleji.

Začala mi rukama tisknout hlavu do klína. Blížil se očekávaný orgamus.

Přišel dříve, než jsem čekala. Víčka očí se jí silou stáhla ještě více a prudký výdech doprovázející: "Áááách." Mírně se prohnula a stehny objala mojí hlavu. Drtila mě v jejím klíně. Nektar z prcinky vyrazil vpřed přímo do mojí pusy, která byla teď chtě nechtě přísátá.

Stisk povolil. Odlepila jsem se od Katčina klína a Katka seskočila z kuchňské desky na zem. Na tváři měla stále blažený výraz a zdálo se, že se i pořád chvěje. Po stehně se řítila kapička a zanechávala vlhkou stopu na kůži.

"Jdeme do postele," zavelala Katka a odtáhla mě do ložnice. Na nic nečekala, jedním pohybem mi stáhla kalhotky a povalila na postel.

Moje prcinka byla vlhká už předtím, ale teď po Katčině orgasmu se mohla rovnou skoro s tou Katčinou. Až tak mě to vzrušilo.

Prsty jedné ruky jsem si strčila mezi nohy. Měla jsem kratší tmavé chloupky nad prcinkou, které mě škrábaly do zápěstí.

"A teď ti to udělám já," usmála se Katka a přiskočila ke mně na postel a začala se hrnout mezi moje nohy s hladovým pohledem.

Hlad jsme měly velký. Jednak hlad na jídlo, objednala jsem si totiž smažené nudle, které mám moc ráda, a druhak jedna na druhou. Katka si tam tak stála s ňadry venku, v ruce tašku jídla a otázkou.

Přistoupila jsem ke Katce blíž, prsa se mi v kroku pohupovala, a sebrala jí z rukou tašku jídla.

"Ty musíš mít teda hlad," řekla s úsměvěm Katka.

"To mám," poťouchle jsem se zašklebila a položila tašku na kuchyňský stůl. Katka stůl obešla a zamířila k příborníků.

Sledovala jsem Katčinu vrtící se prdelku, jídlo nechala jídlem a doslova jsem k ní přiskočila, chytla jí kolem pasu a povídám: "Jídlo počká."

Držela jsem jí pevně, tiskla jsem se k jejímu teplem sálajícímu tělu. Hladila jsem jí po bocích a bříšku. Katka pootočila hlavu, ale než něco vůbec řekla, přísála jsem se k jejím rtům. Prdelkou s kalhotkami se mi otírala o rozkrok. Lehké tření mě vzrušovalo.

"Ty mi to chceš snad udělat na kuchyňské lince," řekla, když se jí povedlo odtrhnout rty od mých.

"Chci," vydechla jsem jí toužebně do ucha a ruce se mi rozutekly opačným směrem. Levá se přesunula na prsa, zato pravá se pokusila dostat pod lem kalhotek. Povedlo se jí to, prsty se dotkly vlhkých závojíčků Katčiny prcinky.

Vysmekla se a otočila se ke mně čelem. Dívaly jsme se z očí do očí, tisknoucí se těsně k sobě. Prsy jsme si vzájemně tlačily na hruď. Rukou jsem jí masírovala zadeček, druhou rukou jsem jí chytla za šíji a znovu se přitiskla svými rty na ty její.

Ruce jí cestovaly po mých zádech. Z jejích doteků se mi dělala husí kůže a vzrušovalo mě to ještě více. Zajíděla mi prsty do vlasů, tančila mi s nimi uprostřed zad, aby skončila s rukou mezí půlkami. Dráždila mě přes látku kalhotek.

Ruce jsem jí položila na boky, zajela ze stran pod kalhotky a pomalu je začala stahovat. Přitom jsem si klekala a rty sjížděla po kůži. Mohlo to trvat pár sekund, ale taky celou věčnost. Nakonec se Katčiny kalhotky válely u kotníků, já klečela a před sebou pozorovala Katčinu prcinku.

Stydké pysky měla větší a slepené díky tlaku kalhotkám, které měla před malou chvilku ještě na sobě. Trochu se rozkročila a prdelku si opřela o kuchňskou linku. Přístup se mi o něco zjednodušil.

Líbala jsem jí na vnitřní straně stehen a dávala si na čas, než se dostanu k její jeskyňce. Potichu vzdychala vzrušením.

Ležela doma na posteli. Prsa se pohybovala nahoru a dolu v rytmu dechu. Doma nenosila podprsenku, takže jsem měla krásný výhled na růžovoučké bradavky, která zdobila Katčina velká prsa.

Přejela jsem pohledem celé její tělo a zjistila, že kromě černých kalhotek na sobě nemá nic. Polilo mě vzrušení a začala jsem cítit v rozkroku horkost. Vkročila jsem do místnosti.

"Pohled na tebe mě rozpaluje," posadila jsem se vedle Katky a políbila jí.

"Jen u pohledů bych nezůstávala," a přitáhla si mě blíže k dalšímu, tentokrát dlouhému polibku.

Rukama mě držela za zátylek, což bylo zcela zbytečné. Nehodlala jsem se od těch hebkých rtů odtrhnout. Líbaly jsme se vášnivě. Volnou rukou, kterou jsem se neopírala o postel, jsem přejížděla Katce po těle.

Povolila objetí a já toho využila, abych si v rychlosti sundala triko a nebyla ke Katce tak nepřirozeně otočená. Přilehla jsem na ní a moje prsa, stále uvězněná v podprsence, se přitiskla k těm jejím. I přes látku jsem cítila teplo rozpáleného těla, které se zintenzivnilo, jakmile se bříško dotklo celou plochou bříška Katky.

Rty se nám znovu setkaly. Volné ruce brouzdaly po rozpálené pokožce sem a tam. Katka nahmatala prsty zámeček podprsenky a rozepnula ho. Ucítila jsem, jak napnutá látka zmírnila svůj tlak. Odhodila jsem jí na zem.

Katčina prsa mi tlačila na to moje, o něco měnší, když se nadechovala a naopak. Cítila jsem, jak se moje pomalu tvrdnoucí bradavky zapichují do hebkého Katčina těla.

Převalily jsme se, takže teď Katka seděla na mém podbřišku a hrubá látka džín se otírala o prdelku. Usmívala se.

Položila jsem jí ruce na boky, tešně nad lem kalhotek, a začala se sunout k ňadrům. Už jsem byla v jejich dosahu, cítila jsem Katčino napětí, a v tom zazvonil zvonek vchodových dvěří.

Katka se na mě podívala a řekla: "Pravděpodobně jídlo, něco jsem nám objednala na večer." Sesedla si a odcupitala, aniž by se oblékla, ke vchodu.

"Můžeš mi donést peněženku?" ozvalo se. Rozhlédla jsem se a uviděla jí ležet na stole. Aní já se nenamáhala brát si alespoň podprsenku.

Poslíček byl mladé ucho a pohled na dvě mladé ženské s prsama venku ho trochu rozhodil. Katka zaplatila, převzala si tašku s jídlem a zavřela domovní dveře.

"Dokončíme co jsme začaly před a nebo až po jídle?"